flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Особливий режим роботи суду для запобігання поширенню COVID-19

30 жовтня 2020, 12:22

У зв'язку зі зростанням кількості інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією COVID-19, прес-служба Великоолександрівського районного суду повторно інформує громадян про встановлення особливого режиму роботи суду:

  • Призупинено проведення масових заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю, зокрема, особистий прийом громадян, дні відкритих дверей тощо.
  • Обмежено допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судовиї засідань.
  • Обмежено допуск в судові засідання осіб з ознаками респіраторних захворювань.

Пропуск до приміщення суду учасників судового процесу здійснюватиметься виключно в засобах індивідуального захисту та в кількості не більше 3 осіб одночасно, очікування відвідувачів відбуватиметься за межами приміщення суду.

Рекомендуємо учасникам судового процесу за можливості брати участь у судових засіданнях у режимі відеоконференції та використовувати альтернативні шляхи звернення до суду (електронну пошту та телефон).

Якщо виникла необхідність особистого відвідування суду, візьміть із собою захисну маску, щоб не наражати на небезпеку себе та інших!

Позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо рекомендуємо направляти поштою на адресу суду: 74100, Херсонська область, смт. Велика Олександрівка, вул. Ярмаркова, 11, або в електронному вигляді на електронну адресу суду: inbox@vo.ks.court.gov.ua, або ж через особистий кабінет в системі «Електронний суд» https://id.court.gov.ua


E-mail суду: inbox@vo.ks.court.gov.ua


Телефони:

Контакт-центр: 0-800-501-492 (безкоштовно на всій території України)

Канцелярія суду: (05532) 2-12-58

Факс: (05532) 2-12-58


Додатково, Великоолександрівський районний суд забезпечив інші заходи щодо запобігання поширенню інфекційних захворювань: в приміщенні суду розміщено диспенсери з дезінфікувальними, антисептичними засобами, здійснюється систематична дезінфекція залів судових засідань та кабінетів суду.

Слідкуйте за нашими новинами на інтернет-ресурсах Великоолександрівського районного суду та бережіть себе і своїх рідних!